Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS Lives


If jesus Christ was alive today he could be killed by the CIA

or any other Regime...or by the fact ..YOU will not believe it is HIM..




Fri vers av irenecbcn
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 19:33



Bookmark and Share


  jörgen g
OM... :) Har du inte hört det glada budskapet ATT Jesus lever?! Tankeväckande dikter du skriver:)
2010-01-14

  Vind
Får mig att tänka på Dead Kennedys låt "Jesus was a terrorist". I samma vakna anda.
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn