Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrt


Varför är allt så dyrt?
Och varför måste man betala en sån
stor summa för något litet man hyrt?



Om världen ska vara så dyr så kommer ju aldrig vi ha råd att bo kvar
Och då måste vi ju sälja allt vi har!

Ingen kommer leva lyckligt i alla dar..




Fri vers av Moon10
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-01-28 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moon10