Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Lek inte med ordet kärlek.




Bunden vers (Haiku) av Moon10
Läst 540 gånger
Publicerad 2007-03-22 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moon10