Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hehe, Johan har ingen aning om att jag satt och skrev den här på SO:n istället för att lyssna ;) hihi han tror att jag lyssnade uppmärksamt :D


Any problem? Please have a problem!

Do you have any problem?

You could tell me.

I swear I would do everything to help you.

I swear I would give you some hugs and kisses.

I swear that we always would be togheter.

I promise.

I love you.




Fri vers av Mijaoo
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-01-29 15:51



Bookmark and Share


    BeUnique
Den här var också bra, inte en av dina bästa enligt mig men jag tycker det är bra!
2007-02-09

  Lollan_
heh, bra. :)
Men lägg ut den där som du skrev på mentorstiden också, den var skitbra.
Men den här är också bra. :)
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Mijaoo
Mijaoo