Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KOMMENTERA! hehehe ;) jag undrar vad ni tycker... ;) ;D


Försvinna för alltid

Jag ser hur jag häller upp alla tabletterna i handen.

Hur många kan det vara? 20? 30? eller kanske 40?

Spela roll, jag måste skynda mig nu, innan någon hinner komma

Innan någon hinner upptäcka mig

Jag stoppar i mig allihopa, ju fler desto bättre

ju fler desto säkrare är det att jag försvinner

Bort i mörkret

Jag böjer mig fram, tar ett glas

jag vrider på kranen. Vattnet rinner ner i glaset

jag dricker upp alltihop

jag tar fler tabletter, och jag försöker att glömma

varför jag tar tabletterna

jag tar fler så att jag inte hinner ångra mig

jag kan ju inte ångra mig nu

jag häller i mer vatten i glaset

men jag kan inte dricka det

för just nu ligger jag på golvet

och är snart död.




Fri vers av Mijaoo
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-02-09 18:15



Bookmark and Share


  Amina
Jättefin, och rätt lättsam för att handla om nåt så hämskt, alltså inte riktigt lättsam men jaja, bra var den i alla fall!!
amina
2007-03-21

  Mijaoo
Dikten handlar inte om mig,bara så att alla fattar det.
2007-03-21

    BeUnique
Sorjlig* menar jag. xD
2007-02-14

  Lollan_
jag tycker den är jättebra i början! Eller nä, hela är bra! Det är liksom, levande? eller något? bra, men hemskt.
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mijaoo
Mijaoo