Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ros

Lagerkvist vet inget om ångest
Vad då styvhet i natten?
Det är inte ångest, välbehag
Dina lockar, mjuka hand, rysande smekning
Ge mig mer av Lagerkvist
Solens blonda hår, mjuka moln, fjärilar
och jag ska ge dig Boye
Hon säger att det gör ont då knoppar brister
men att inte blomma smärtar mer
Min ros är ljuv




Fri vers av Anna-Elisabeth
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-01-29 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Elisabeth
Anna-Elisabeth