Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du tog

Själ, hjärta och kropp
Hela jag, ge mig hopp
Det är dig jag vill ha
Förstod du inte vad jag sa?
Nedklubbad av ditt första ögonkast
Hemsläpad i ett hast
Du vet inte vad du fick
Tyvärr tog du det bara och gick




Fri vers av Anna-Elisabeth
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-01-29 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Elisabeth
Anna-Elisabeth