Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflektion.

att längta och hata längtan själv.
att älska dig och aldrig vilja lämna dig
att vilja lämna dig
aldrig.
du är min jag måste bort ifrån dig
snälla, följ med!




Övriga genrer av Solbarn
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-01-29 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solbarn