Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättlurad.

tungan i din mun
flickan
hennes namn har
redan drunknat
i din drink
och du minns
mig.

du kysser hennes
mina
fingertoppar
kinden mot
magen
nedåt.

hennes knän
klär i mina
skrubbsår
och du vet det
hon smakar
som du minns
mig.




Fri vers av Solbarn
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-08-08 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solbarn