Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varma torra tårar

Mina bomullstrådar till händer, armar,
fötter är blöta av framkallningslabbets fixeringsvätska.
Ryckningar av saknad ilar upp längs min ryggrad,
värmen gör så mitt livs vätska, torkar ut.




Fri vers av asemantos
Läst 484 gånger
Publicerad 2007-01-29 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asemantos