Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera gärna om ni har tid..


It\'s poison me

Poison
Comes in throw my eyes
And my ears
Hear it travel
To my brain
Slow and calm
Feel it when it’s running
Down to my heart
Deep down
It rest
It’s poison me
A little every single day
So dark, cold and evil
Can feel the different
Even if you don’t believe me
Some day
I will be filled
Then I’ll fall apart
Fall down to the ground
Throw it
Would feel nothing
Hear or see nothing
No more
Would smile




Fri vers av Frida E
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-01-27 17:11



Bookmark and Share


  Sinko_
Slipper lida och är glad ju :)
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Frida E
Frida E