Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en till

Bara en till
Sitter här på berget
Det kalla kala berget
Mörkt och blåser
Känner ingenting

Bara en till
Som en fågelunge
Som blivit övergiven
Av fågelmamman
På grund av en annorlunda doft
Nåt nytt
Hon går vidare
Får nya ungar
Glömmer de gamla
Men fågelungarna dör

Bara en till
Tårarna rinner ner
Från kinden och hakan
Ner i havet
Förenas

Bara en till
Sen kan man glömma
Strunta i allt
Strunta i dig
Fan bara en till
Sen kan du inte såra nåt mer
Aldrig mer
Då är det din tur att gråta
Att inte förstå
Varför?

Bara en till
Sen blir det tyst
Stilla och svart
Fan bara en till




Fri vers av Frida E
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-01-27 20:35



Bookmark and Share


  pixter
bara en till... vad?
vill aldrig veta... bara undra...
2005-03-12

    MisIva
Jag gillar rytmen i den här dikten..och jag är jävligt nyfiken på...
...Vad/vem är En till?
2005-02-03

  Manal
Shiit alltså en otrloigt bra dikt om känslor & tankar.
2005-02-01

  swimsus@gmail.com
& fin träffsäker & grym avslutning!
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Frida E
Frida E