Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjällbacka 2005.


VÅRFLOD

Var helst i striden
jag somnar sakta in
och drömmer mig
bort var det lider

Är den enda tanken full?

Av uppvaknandets
plötsliga klarhet

Det forsar fram
och i kallelsens plötsliga rämning
ser jag golvet skaka

jag reser mig upp och går tillbaka




Fri vers av Sven Barnet
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-02-01 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Barnet
Sven Barnet

Senast publicerade
Vansinne
VÅRFLOD
VÄNTA NI
* Se alla