Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först efteråt så förstod jag

Denna natt
så hemsk och så svart
min vän hur är det fatt

Sitter där
med nerböjt huvud
ansiktet dolt
av dina vackra händer
Så plötsligt
du ditt huvud
du upp mot mig vänder

Blöt utav tårar
din mun skriker
du bara sårar
förstör och sviker

Jag vill nu bara dö
ej finnas kvar här mer
Din förtvivlan
så otroligt djup jag ser
och till min Gud så jag ber

Hjälp mig att ta bort
Det som jag har gjort
Återställ allt
hjälp oss nu fort

men jag förstår och jag vet
jag får sona för min hemlighet

Det endast är tiden
som kan läka ditt sår
Så jag vänder mig bort
vänder och går





Fri vers av Therés
Läst 470 gånger
Publicerad 2007-02-01 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!