Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Saknad är något som kärleken behöver

Annars blir det ingen kärlek över




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2004-01-20 19:20



Bookmark and Share


  The Third Poet
Just precis vad jag behöver!
En dikt har aldrig 1 bäst före-datum
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan