Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du längtar


Som att klä av sig framför
webcam
och säga sig älska
Eller i en provhytt
utan att möta spegeln

Som att ständigt värma sig
Men aldrig handen på plattan
Jag vet att du längtar...






Fri vers av Tina-sol
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-02-01 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol