Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biter ihop

Jag biter ihop,
gnisslar tänder,
men gråter inte

Du ser mig i ögonen,
din tunga,
i min mun

Du gråter




Fri vers av Tina-sol
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-02-01 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol