Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slit ner mig. Gränsla mig

Slit ner mig,
där vi annars vilar,
väck mig,
fjättra mina händer vid gaveln,
gaveln är alltid en början,
eller ett slut

Gränsla mig,
sätt ditt finger mellan brösten
just på den lilla fläck där det värker,
borra in ditt finger i min hud,
under mitt skinn
bortom mitt vett
Sen kan vi leva tillsammans, eller dö,
det kvittar




Fri vers av Tina-sol
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-01 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark, sinnligt, bejakande, smärtande, utsökt..
2018-08-02

  stefan.g
Bra skriven, med rythm och känsla. Om jag får anmärka på något hade jag med tanke på rythmen i texten skippat sista ordet \"Kvittar\". Annars är den mycket bra skriven, med innlevelsefull känsla som har en text som lever....
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol