Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inres trassliga notsystem

Det är inte alla som kan,
läsa mellan raderna
i mitt inres trassliga notsystem.

Det fanns något där för dig,
och du läste det finstilta, noga
men inte mellan raderna

Det är där allt står,
det är där allt pulserar,
men du såg inte

Kanske löser jag trasslet
kanske kan jag spela melodin för dig
den som stod där mellan raderna
det som du missade totalt




Fri vers av Tina-sol
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-02-01 20:23



Bookmark and Share


  stefan.g
Riktigt tankvärd och mycket bra framförd i en go poetisk form..Tack för läsningen!
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol