Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första kärlek var öm, het, passionerad och intensiv. Vi orkade till slut inte - för mycket känslor. Vi båda grät när vi gjorde slut. Det förblev ett minne blott.....! Och så kom det ett SMS - efter 25 år!!!!


Faan, för Dig!!!!

Det första jag tänkte var:

- \"Är det verkligen han......\"
eller.....\"Vad vill han mig\"?

Sen kom ilskan......

\"Tror han att det bara är OK att kliva in i mitt liv efter 25 år ....
..... precis som om han varit borta över helgen?\"

Sen blev jag nyfiken.....

... - trots att jag inte tänkt på honom på alla dessa år.

FÖR SENT - nu tändes en liten låga!

Det tog inte lång tid ...........

Plötsligt så stod jag där med min resväska på tågcentralen i Gbg....

Ängslig och förväntansfull .... Jag skulle jag bo hos en \"främling\" i hela 3 dagar!!!

När jag såg honom igen - gick en het och längtansfull känsla igenom min kropp.

Jag blev helt lugn och jag var inte nervös längre...

Han var så otroligt sexig....mmmm....... jag minns......och jag rodnade.

Kunde han läsa mina tankar?.....

Faan, för dig !!!

Varför kom Du tillbaka ......

Jag var helt såld ! Vad jag längtade så att få känna hans underbara kropp smeka mina känsligaste ställen.

Det fanns i luften.... vi visste båda vad som skulle ske när vi kom hem till honom........

Och så möttes vi ..... ÄNTLIGEN!!!

Jag grät...vi nådde höjder jag inte trodde fanns.

Han fick mig att äntligen känna mig hel - som kvinna .

Jag var hemma igen!!!




Fri vers av Gräddis
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-02-01 23:22



Bookmark and Share


  sabina stark
Låter jätte bra skör hårt.
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Gräddis