Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal god vän hörde av sig. Båda lika positiva och vi hittade tillbaka till vår vänskap, trodde jag...... !


JAG MÅR ILLA!!!


JAG MÅR ILLA!!!!!!!!!


Jag visste det!!

Det var något som skulle komma till slut. .....något dåligt,
..... något som skulle få mig att tappa fotfästet – igen!

Guuud....- vad jag HATAR just nu!

Jag vill BANKA, SLÅ och bara SKRIKA: - Fan, fan, Faan!!
...och tårarna bara rinner, bara rinner och rinner, kan inte stoppa dem.

Hur i helvete kunde jag gå på denna falska ”ärlighet”???????

Trodde vi hade något speciellt tillsammans - Du och jag.

Det var ju JAG som fanns där och stöttade dig när Du var sjuk.
Det var ju JAG som tröstade när Du ringde på natten o grät.
Det fanns ju ingen som förstod Dig så bra jag, sa Du.....

Jag kände att Du litade på mig – och jag på Dig.

Vi lovade varann inget förhållande – men att vara ärliga mot varandra med tanke allt som hänt.

Men så kom kallduschen idag... Tack för den, Du!
.. det finns tydligen fler ”som du känner så bra...” bla, bla bla....

Det gör så ont att veta....
.... att du bara utnyttjat min ärlighet för att få det Du vill – och du vet exakt Vad!!

JAG MÅR SÅ JÄVLA ILLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tur för Dig att du bor så långt borta – för annars hade jag gett Dig en rejäl smocka!!

Aldrig mer!!!
/ Gräddis




Fri vers av Gräddis
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-02-25 16:32



Bookmark and Share


  sabina stark
Jag han är värd en fet smäll. Kramiz
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Gräddis