Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa dag

I halvsuddig
tanke
föds
något
som
en klar bild
aldrig skulle
tänka

Människor
man
ej gillar
blir plötsligt
trevliga
dom blir
även en
väldigt
sexig
danspartner

Ord
man knappt
orkade lyssna till
blir
( nästan )
intressanta

Så in i dimman
for jag
verkligheten
slog hårt
nästa dag ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-01-29 22:21



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
och så blir det fler gånger *ler*.
Kanske att det ändå är som skrivet
(som jag tyder det) en positivitet i
det hela, eller ?
Gillar ändå tanke/känsla !
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan