Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min flickvän Camilla


Akemi

Fyll ut mitt tomrum med vackra färger
Spela för mig
Låt mig höra din moderlösa musik
Det ryker om ljusen när vi blåser ut dem
Blåser ut dem för att gömma oss i mörkret
Kurra-gömma med en okännd skugga
Leken, den vilda leken för oss, långt hemifrån
Vi ser inte för vi blundar
Att få en blind att se, den dolda kunskapens alkemi
För det var ju meningen att vi skulle ballansera på en knivsegg du och jag, vilken personkemi
För vi visste inte då vad vi vet nu, att vi var varandras motsats och största fobi
Men vafan... Kärleken blommstrar när man släpper den fri
Radien gånger Radien gånger Pi, bildar den cirkel vi lever i
Tryck på Rec och se om kännslan går att spela in
Spola tillbaka, spela över, gör inte mer än du behöver
Men medge, det är sällsamt, inte sannt?
När man helt ovväntat ser en bild, av en gammal dambekant!




Fri vers av Nemisis
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-02-02 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis