Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

Minne


Ett fotografi någon mig sänt

Lekande barn, mycket sen dess har det hänt

Bulliga mulliga barn med kanelbullesmulor på hakan

Smutsiga barfotafötter lämnade märken på vita lakan

Lyxig trefärgad tandkräm medlade i kivet

Hur hittar man dit igen, tillbaka till lyckan i livet?





Fri vers av Olofsdotter
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-02-02 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olofsdotter
Olofsdotter