Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En falsk förhoppning


Ett solsken
Eller vad är det som bländar mig

Är det lycka eller bara en falsk förhoppning
Kanske är allt inbillning

Det kanske inte existerar lycka
Det är kanske skenet som bedrar
Det föråder mig
Lurar in mig på villovägar
Får mig att gå vilse

Jag vet inte om jag någonsin återvänder




Övriga genrer av Jennifer
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-02-02 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer