Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivkraft

Min drivkraft heter längtan,
kom inte för nära den.
Se mig inte i ögonen så länge att du tror dig förstå den,
då förvandlas den till en klubbad säl.

Min drivkraft dör ibland, tyst och snabbt eller utdraget högljutt
Den kan uppstå på nytt
i andra skepnader
om inte någon lägger sina händer på mina axlar
och känner vad jag menar
då gör kuten sin sista dödsryckning

Min drivkraft är privat, delikat och ultimat
Min drivkraft är en blodig säl, fastfrusen i isen




Fri vers av Tina-sol
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-02-03 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol