Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönstren vi följer

Du ser välkammad ut på ytan,
men jag vet att du bär en strumpa av varje färg
i dina skor
Det är så du
Men det är det bara jag som ser
Och du kan famla i blindo
efter plånbok, nycklar och mobiltelefonen
som jag alltid hittar
Det är så jag
Och det är bara du som ser

Alla dagar, blir som mönstret på din högra strumpa
men det händer att det känns som ett danssteg i \"Dirty Dancing\"
Det är så vi




Fri vers av Tina-sol
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-02-03 18:48



Bookmark and Share


    carimba
Fin text som binds ihop av dina korta fraser:
Det är så du
Det är så jag

Det är så vi
men här saknar jag en slutkläm i stil med

Men det är ingen som ser
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol