Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan tänd och slocknad

Tunn elledning Mellan tänd och slocknad. Blinkande ljus. Elledningar runt deras halsar. De talar om elektriska stolen och vibrerande sexleksaker. Gränser och upplevelser talar de om. Eller så tänker de bara.På att relationen är som strypsex. Ge mig luft eller ”take my breath away”. Det kvittar.




Fri vers av Tina-sol
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-02-03 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol