Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem hittar hem?

Hennes mamma sa,
att går man vilse
ska man leta efter elledningarna
och följa dem
till ljuskällan
Och hon letar alltid med blicken fäst i himlen
Och han har varit scout
alltid förberedd inför vilsenhet.
Han kan göra knopar. Han kan tända eld.Läsa kartor. Sjökort. Runor.
Och vem hittar hem?
Ja, vem hittar hem?




Fri vers av Tina-sol
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-02-03 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol