Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simkuddar

Simkuddar,
kanske dom är- för varandra. Men inga ankare. Inga jävla ankare. Inga symboler för hopp. Simkuddar runt armarna bara, så att de slipper sprattla- som fiskar. Som Drottning Silvias vinkningar. I rädsla för att sjunka. Så länge näsan är över ytan kan de le mot folket. På Drottninggatan.




Fri vers av Tina-sol
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-02-03 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol