Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medmänsklighet

Tänk att folk aldrig lär sig,
att vi inte är så sär, nej!

Alltid vi glor genom samma fönster,
ett otroligt trist och nedbrytande mönster.

Underblåsta av kungar och påvar,
de ljuger och luras och lovar.

De får oss att städse bli kvar vid vår källa,
och minskar därmed våran chans att bli sälla.

Nog är det väl dags att vi börjar att gnälla,
se till så att medmänsklighet börjar gälla?




Fri vers av Stig-Erik Eriksson
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-02-04 12:22



Bookmark and Share


  Lapptanten
Ack så sant, jag håller med dig till fullo! =)
2007-02-04

    Sofokles
enkelt och vackert. tack
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Erik Eriksson
Stig-Erik Eriksson

Mina favoriter
Plåga