Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höj ditt långfinger

Huvud axlar
knän och sår

Det är ett under
att fötterna går

Imse vimse
fyllis
på helgen man blir,
fast det var längesedan man drack kir

Lilla snigel akta
dig
annars knullar elefanten dig

och när trollmor har lagt de
elva små barnen
då darrar mors lilla Olle

Klappa händerna
när du är riktigt
glad,
höj ditt långfinger när du är sur




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-02-04 15:46



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Barnvisor med en tung, dyster underton
som blir till ord o inga visor i en trasig
hemmiljö!
Du har verkligen fått med allt!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan