Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan vi somnade. Om att bli kär. Om att vara blyg.


night made us silent

In that moment where
eyes in the ceiling searching for air
You said it\'s not strange at all
just two people who fall


White skin faded as night made us silent
and the thought of you seeing what you saw made me transparent




Fri vers av skogsälva
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-02-04 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogsälva
skogsälva