Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Lebenabschnittspartner\"

Du ville vara en rockstjärna
och skriva autografer på småflickors magar
Jag ville vara poet
och skriva mina ord i dina ögon
Kanske att du ville lämna några ackord
på mina skulderblad
på samma sätt som jag ville skriva hemligheter på din rygg
som du aldrig kunde nå

\"Lebenabschnittspartner\", ett ord jag lärde mig idag
och eftersom relationen inte var definerbar
så kanske det var så vi var

Vi levde i ett avsnitt
Rygg mot Rygg




Fri vers av Tina-sol
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-02-04 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol