Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är jag dum? fan jag har bara otur i huvet


Ålderskomplex


är jag dum? fan jag har bara otur i huvet
det är lungt för ja kan ta ditt ord om du ljuger

jag stänger mina händer och knogarna vitnar
har minnen som jag pusslar med olika bitar

borde jag skrika men orden ger vika
korten är lika ja ba borde bli nitad

ja följer ett mönster finner relativa stigar
vill inte tappa bort dig bara visa hur ja ritar

ser ett papper som är blankt och det spottar du på
har en tanke i min hand som jag fånga me hov

jag lyfter på blicken ser ett rum med fyra sidor
inga fönster utan mönster på tapeten som är sliten

ett ljus i en flaska är det som ger mig liv
men jag väntar på min aska för det är den som ger mig frid

finner ingen dörr kan inte ta mig härifrån
snart blir de mörkt å jag är fast i detta hål




Fri vers av Paega
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-02-05 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paega
Paega