Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vägskälet...


i gråskala


jag färgas inte av bitterhet
en gråskala målar inte den infekterar,
sprider sig,
de va ljust och jag gick in i tunneln
men nu tycks hålet på andra sidan bara bli mindre
på marken ligger en skylt
\"början, slutet men ha en god fortsättning\"




Fri vers av Paega
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-04-04 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paega
Paega