Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molgan

Jag söker alltid en Molgan
att dansa in bakom gardinen med

En hemlig vän

att betrakta livet tillsammans med
då det speglas i fönstret

Endast för mig
och skuggorna på väggen

Att vara på riktigt

Och sommarbrisen i gardinen
till bristningsgränsen av våra andetag

Samtalen

att skratta åt alla idioter utanför

Molgan tröttnar att inte vara riktig

den sannaste som finns

Och han blir en av vännerna i massan
eller en av idioterna utanför





Fri vers av Tina-sol
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-02-05 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol