Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstäver som faller

Allt
är ironi

Bomber
som faller
är
bara missförstånd

Knivar i ryggen
som är utan blod

Ett skämt som döljer sanning
är helt utan mod

Bokstäver som
faller
mot marken
utan
fallskärm




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 161 gånger
Publicerad 2007-02-05 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan