Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förstår dig inte alls


Vem är du egentligen?!

Ena dagen är du kall.
Nästa dag så tar du hand om mig.
Vem är du?
Vad vill du med mig?

Förstår du inte att jag går sönder?!
Jag slits mellan att gå och att stanna......
Jag orkar inte andas längre, jag orkar inte känna, tänka, finnas.....

Jag vill in i dimman, bort från den här verkligheten.

Tar ett piller eller två..mina känslor blir kalla...äntligen så kan jag andas igen...




Fri vers av Jiji80
Läst 504 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-06 00:45



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Ambivalens..
Kluvna signaler..
Ångest..
2007-06-24

  KLANG
Blandade känslor.. man hoppas innerligt men löftena bryts... mycket fint
2007-06-15

    Mr.painter
Mycket bra denna med o sorgsenhet i orden o i bland kan man jo undra vem alla är o vem är vem som inte är den
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Jiji80
Jiji80