Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensken och att köa


En dag på mitt arbete stod jag i kassan för att ta betalt av en kund. Skylten vid kassan talade om att endast betalning gällde. Denne för tillfället ensamme kund undrade över utgångsdatum på den vara hon tänkte innhandla, hon kunde inte finna någon stämpel. Då jag inte hittade något datum gick jag in på vårt nät för att undersöka saken. Hittade inget där heller annan än upplysningen om 30. mån. hållbarhet efter öppnandet. Allt detta arbete hade tagit c:a 2 min. Under dessa minuter har en kund anslutit sig för att få betala och var uppenbart irriterad på att vi tog så lång tid på oss. Detta påtalade hon för min kund som i sin tur blev väldigt arg.; Jag måste ju få fråga något så enkelt som efter ett utg.datum. Replik från den andra kunden blev; Visserligen men du kan väl uppsöka någon annan än den som står i kassan, ni har stått här länge nu och pratat. Jag sköt då in i samtalet att visserligen hade den väntande kunden rätt, här var det endast betalning som gällde, hjälp fick man av min kamrat ute på "golvet" men en kort fråga om utg.datum som dessutom endast uppehållit mig c:a 2 min. tyckte jag själv inte var så farligt. Det slutade med att dessa två kunder munhöggs ett tag och min första kund till slut utropar; Äh! håll käften käring. När det då äntligen blev nästa kunds tur visade det sig att hon ville ha hjälp med både det ena och andra..... Jag upplyste henne om att ta hjälp av min kamrat ute på "golvet", här var det endast betalning............ Hon troppade av ganska tyst från kassakön.




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-02-06 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP