Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sen kväll i Paris för 3 år sedan.


kväll

Staden sover
fast alla lampor lyser
och tystnaden har aldrig varit så högljudd
men det gör inget
för dom bryr sig
och det är det som räknas




Fri vers av Gabriella
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-02-06 22:40



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
gillar denna.
2007-02-07

  karolina d
nattkänsla. lugnkänsla. \"det är det som räknas\".
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gabriella
Gabriella