Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analysdrift. Ett enkelt hej.

Har du ens en aning
att vi gick miste om varandra
Som att gå förbi sin själsfrände
i folkvimlet på centralen
utan att veta
Lika lätt eller svårt
som ett enkelt \"hej\"
efter en natt på krogen
då allt innebär tolkning
eller inte
beroende på analysdrift
Där ett snubblande steg
kan innebära skillnad




Fri vers av Tina-sol
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-06 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol