Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna sig själv

Ibland känns det som att hon försöker förföra sig själv
med sina ord
Som att onanera
Samma tomhet
Då mottagandet uteblir
Att ensam jaga målet
jaga sig själv
prata sig trött
Då hon bara vill;
Känna sig själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-06 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol