Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara en människa är inte alltid lätt med vad det nu innebär. Speciellt inte när man inte bli sedd.


Att vara

Vem är jag i dina ögon?
Vem är jag i någon annans ögon?
Vem jag i mina egna ögon?

Bilden är så olika och svaren så många. Ska jag vända på frågan istället gör jag det enklare för dig då?

Hur mycket jag än försöker passa in i i din bild så kommer jag alltid att vara jag med mina brister med mina svagheter med den jag är menat att vara. Varför kan du inte bara acceptera mig för den jag är?

Allt jag begär från dig är att bli esedd för den jag är inte den du vill att jag ska vara.




Övriga genrer av ellinor
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-02-06 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellinor
ellinor