Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som jag saknar i mitt liv


Det fanns en gång

Det fanns en gång då mina ögon inte kunde se svart. Möjligtvis grått.
En gång så visste inte jag vad det där salta som rann ner för kinden var.
De åren ifrågesatte aldrig jag om någon
älskade mig jag tog det som en självklar sanning.
Ja det var en gång så när jag var ett litet barn.




Fri vers av ellinor
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-11-09 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellinor
ellinor