Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymd måne

Jag sitter i fönstret. Utanför lyser stjärnorna upp himlen.
En hjort står i gläntan den höjer sitt huvud och hälsar månen.

Jag sitter i fönstret. Utanför porlar bäcken.
En orm hänger på en gren i trädet den höjer sitt huvud och hälsar mig.

Jag ser på himlen och sedan faller jag. Mörkret sluter sig.

Jag svävar, nedanför mig ser jag en flicka i fönstret hon ser på en orm. Den hälsar henne.
Jag ser ner under mig där står en hjort
den lyfter sitt huvud och hälsar mig.

Flickan faller och jag känner hur jag åter blir en.




Fri vers av Emzz
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-02-07 11:48



Bookmark and Share


  karolina d
svindlande tanke. jag hänger med.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Emzz
Emzz