Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddande lövverk

Jag tappar bort mig i tankarna.
De sträcker sig upp efter solen
som grenarna i ett gammalt träd.

Bland dem känner jag mig trygg
ingen hittar mig här, bland de täta löven
de skyddar mig

Ingen kan se in, men om jag vill kan jag se ut

Jag tappar bort mig bland tankarna och är förlorad för världen.
Varje gång jag tänker en ny tanke slår ett nytt skott ut.
Vi sträcker oss mot solen och stjärnorna.
Ingen kan hitta mig här.
Jag tappar bort mig i tankarna




Fri vers av Emzz
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-04-25 16:22



Bookmark and Share


  AndersN
Den första stofen är väldigt bra
De andra kan man jobba lite med. På något sätt förloras inledningens sinnesbild tankar som försöker nå något. Syftningen i den andra strofen är till trädet men det var ju tankarna som var det viktiga i den första.
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Emzz
Emzz