Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Det är mörkt, jag ligger i min säng, endast täcket värmer mig nu. Men inuti är jag kall. Det kokar i botten av min mage men trots det finns det ingen värme.

Jag sträcker på mig och kryper sedan ihop till en liten naken boll. Jag är ensam, utelämnad i världen.

Jag trodde att du skulle finnas här med mig, jag hoppades. Det var förgäves.

Det är mörkt nu, bilden av dig då du lämnar mig bränner i mina ögon. En tår rinner ner för min kind och droppar ner i det stora havet.

Det är mörkt nu…




Fri vers av Emzz
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-02-27 19:30



Bookmark and Share


    sötsnö
målande beskrivningar!
bravoo
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Emzz
Emzz