Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så gott jag kan

Ibland
skulle jag vilja
obducera
dina tankar

Bara för
att förstå
varför
du gör som du gör

Men jag
väljer
istället
att leva mitt
liv så gott jag kan




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-02-01 16:14



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
men ibland kanske det är lika bra att inte veta allt...Bra beskrivet!
2005-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan