Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

puls

~~~


av ditt hjärtas slag
under mina fingertoppar

vaknar vår morgon




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 660 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-07 17:23



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert, kort och koncist.
2008-04-27

  Manal
sådär riktigt vackert!
2007-02-20

  Mikael Lövkvist
Underbart skrivet! Vilken kort
men kraftfull dikt-juvel!
2007-02-09

  sabina stark
Så vacker.
2007-02-08

    carimba
så mycket värme med så få ord...
2007-02-07

    Bodil Sandberg
Tjusigt...sensuellt och romantiskt...ypperliga´poetiska rader!!!
2007-02-07

  Jessica Ebbesson
Vacker puls på dina ord.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan